За нас

Фирма Ариел Фиш ООД е основана през Май 2010 г. с предмет на дейност преработка и търговия на риба, рибни продукти и лед

Фабриката се намира в с. Въглен, на около 9 км от центъра на гр. Варна. Административните, производствените и складовите помещения са изградени върху собствена земя с площ 3 450м².
Фирмата функционира съгласно действащото в Република България законодателство, всички изисквания по НАССР стандарт, както и изискванията по Регламент ЕО 852/2004 и Регламент ЕО 853/2004.
Всички производствени процеси в предприятието се извършват с модерно оборудване и при постоянен технологичен контрол. Благодарение на въведената от нас система за контрол на качеството и безопасност на продукцията, ние контролираме всички критични точки на производствения процес – от влагането на суровините, хигиената, условията на труд, транспорта и доставянето на продукцията до крайния клиент. Разполагаме със собствен хладилен транспорт, с който извършваме доставка до нашите клиенти на територията на цялата страна.
Продуктите с марка „АРИЕЛ ФИШ“ са добре познати на българския потребител и присъстват трайно в почти всички по-големи магазини и супермаркети. Нашето производство включва богата гама мариновани, пушени, веяни, кайзеровани продукти, ароматни рибни филета и по-специално – разбити хайвери, с отлично качество и вкус.

Ние вярваме, че храната която слагаме на трапезата си трябва да бъде вкусна и качествена

ПРОИЗВЕДЕНА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЗА ЦЕНИТЕЛИ

На нашите настоящи и бъдещи партньори предлагаме също и консултантски услуги в следните направления:
  • разработка и внедряване на концепции за рибни щандове
  • маркетингови консултации за начини на излагане и оптимизиране на продажбите
  • техническа информация относно вида на оборудването, необходимо за спазване на правилен температурен режим на съхранение

Спечелени проекти

Контакт

  • Телефон:
    (+359 898) 782416
  • Имейл:
    Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Социални мрежи